Rietdekkersbedrijf Reijers heeft een rijke historie in de realisatie van rieten daken. Sinds de oprichting in 1980 is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en ambachtelijk rietdakdekkers bedrijf, met een innovatief karakter. In de afgelopen 25 jaar hebben we expertise opgebouwd in het ontwerp en realisatie van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van rieten daken.
Voor ons is elke klant een uniek persoon en elk dak een uniek project waarbij wij waarde hechten aan kwaliteit, vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Het ontwerpen en leggen van een rieten dak kent een rijke traditie. In weer en wind zijn de rietdekkers bezig met het realiseren van maatwerk.
Het leggen van een rieten dak vergt aandacht en precisie, waardoor een rietdekker ongeveer 6 tot 8 vierkante meter riet per dag legt. Een professionele rietdekker heeft een jarenlange training en opleiding genoten, voordat hij de status van meesterrietdekker heeft bereikt. Nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden worden door alle medewerkers van ons uitgevoerd.

De wens van onze klant in combinatie met onze vakbekwaamheid staat garant voor ambachtelijk maatwerk. Het is onze uitdaging om uw wensen te realiseren, waardoor u zorgeloos kunt wonen onder een rieten dak.
Wij zijn uiteraard aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.
 
 
Touwslagersbaan 5
6634AN Batenburg
info@RietdekkersbedrijfArnoReijers.nl
0487-542493
06-22807718