8 Juni 2016
Filmpje Kampioenschap BOA-jc MB1 door Fleur Harshagen
 


22 Mei 2016
BOA-jc MB1 en BOA-jc E2G voorjaarskampioen
Afgelopen week zijn de teams BOA-jc MB1D en BOA-jc E2G kampioen geworden. Jongens en meiden gefeliciteerd met deze knappe prestatie!
 

Afbeelding invoegen

 Afbeelding invoegen

 

 

BOA-jc MB1 kampioen!

Zaterdag 21 mei hebben de B - meiden van BOA-jc het kampioenschap binnen gehaald. De laatste wedstrijd van het kampioenschap speelde ze uit tegen Brakkenstein MB1. Het was een spannende wedstrijd. De BOA-meiden kwamen op een voorsprong. Maar de meiden uit Nijmegen scoorden ook.  Deze 1-1 was tevens de eindstand. Dit gelijkspel was voldoende om het kampioenschap binnen te halen. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter barstte het feest los.

Teruggekomen ging het team op de platte kar. Ze gingen heel wat dorpen af in Maas en Waal, feestend en trots, met de kampioensschaal in de hand. Na de barbecue op het boa-toernooi, werd er nog tot in de late uurtjes gefeest door de meiden. Een trouwe supporter kon hierbij niet ontbreken.

Vele meiden spelen al vele jaren samen. Een leuk en gezellig team, maar dat ook graag wil presteren. Dit heeft nu geleidt tot het welverdiende kampioenschap. Wat nog vermeldingswaardig is, is dat de meiden slechts 5 doelpunten tegen hadden.

Helaas moet dit team afscheid nemen van John. Na  12 trouwe jaren dit elftal te hebben getraind, heeft hij besloten te stoppen. John, bedankt voor alles, namens Lonneke, Elina, Meggie, Loes, Noor, Marlieke, Amber, Marloes, Lewy, Fleur Cherl, Didi, Lieke, Lilian, Elske, Evi en Juultje.